2018-09-22 HLER (Heikki Lindgren & Esa Ruoho) live at Equinox Ambience 2018, Fiskars, Finland

Equinox Ambience 2018 Flyer

Event

Event name
Equinox Ambience 2018
Date

Venue

Venue name
Vanha Valimo
Address

Peltorivi 13
10470 Fiskars
Finland

Description

Gig type
live

EQUINOX AMBIENCE 2018 PRESSI

On jälleen Equinox Ambiencen aika. Historian toinen Equinox Ambience tapahtuma järjestetään jälleen syyskuun lopussa, tarkalleen ottaen 22.9.2018. Tapahtumapaikkana jo tuttu Fiskarsin kylän vanha valimo joka illan pimeydessä täyttyy himmeällä valolla, tulitaiteella ja taiteella myös valon ja kuvien muodossa.

Tapahtumaa on kasvatettu viime vuodesta ja on avoin ja ilmainen yleisölle kello 14.00-17.00 jonka jälkeen illan konsertit alkavat kello 19.00 ja jatkuvat aina kello 01.00 asti. Tapahtuma on alkoholiton.

Lippu konserttiin maksaa 5€/henkilö ja alle 12 vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi myös iltatapahtumaan! Maksu peritään käteisellä paikan päällä.

Tällä kertaa suuntaamme tapahtuman enemmän perheille ja juuri siksi päivällä lapsille kaikkea mukavaa tekemistä. Mitä kaikkea kivaa tarkentuu vielä myöhemmin mutta luvassa kuitenkin workshopit ja hassuttelua kaiken ikäisille!

Illalla esiintyy iloksemme iso katras eri ambient artisteja. Tarjolla loistavaa ja perinteistä etelä-intialaista ruokaa hyvään hintaan. Ruokamyynnin tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan etelä-intian katukoirille ja niille tahoille jotka tekevät työtä näiden parissa. Ruokalista on pian luettavissa Facebook sivuillamme!

Tapahtuman vanhemmat Annika Männikkö ja Tomi Palander asuvat ja työskentelevät Fiskarsin kylässä. Tomi Palander on itse ambient-muusikko ja esiintyy tapahtumassa tänä vuonna jälleen artistinimellään Cajaste. Annika Männikkö puolestaan on valokuvaaja ja tapahtuman koordinaattori. Kaikki kyselyt liittyen tapahtumaan voi suunnata hänelle sähköpostitse tai soittamalla numeroon +358 40 776 1231.

Olemme rakentaneet tapahtuman hartiavoimin ja tapahtumamme on voittoa tavoittelematon niin kuin myös viime vuonna. Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja avustajia sydämellisesti! Ilman teitä tätä tapahtumaa ei olisi!

Media

HLER Live at Equinox Ambience 2018, 1
HLER Live at Equinox Ambience 2018, 1