2018-09-29 Suuri Koralliriutta feat. Esa Ruoho, Kanneltalo, Finland

suuri koralliriutta

Event

Event name
Suuri Koralliriutta, Kanneltalo, Finland
Date
Artists
Esa Ruoho

Venue

Venue name
Kanneltalo
Address

Klaneettitie 5
00420 Helsinki
Finland

Description

Gig type
Uncategorizable

Suuri Koralliriutta on helsinkiläisen Toisissa tiloissa -kollektiivin vuoden 2018 pääteos. Tänä syksynä teos on mahdollista kokea vain kerran Suomessa, lauantaina 29.9. Kanneltalossa! Nelituntinen Suuri Koralliriutta on tapahtumakokonaisuus, joka koostuu työpajasta, lounaasta ja yhdessä luotavasta esityksestä. Kutsumme kaikenikäiset ihmiset mukaan seikkailemaan yhdessä Koralliriutalle. Yhteinen tehtävämme on pitää Suuri Koralliriutta elossa!

Australian rannikolla sijaitseva Iso Valliriutta on maailman suurin, ainutlaatuinen ja uhanalainen ekosysteemi. Suuri Koralliriutta -esityksessä vierailemme koralliriutalla lentämättä kauas. Tässä kokemuksellisessa ja osallistavassa esityksessä muodostamme yhdessä osallistujien kanssa koralliriutan ja sen eliöyhteisön. Esitys alkaa työpajaosuudella, jonka aikana opimme muodostamaan yhdessä koralliriutan vedenalaisen maailman. Kokemusta tukevat mielikuvitukselliset valot sekä paikallisen muusikon, Kanneltalossa Esa Ruohon alias Lacklusterin, elektroninen musiikki. Näin syntyy elävä veistos ja alati muutoksessa oleva koreografia. Esityksen osallistujat ovat samaan aikaan katsojia ja tekijöitä, eli he muodostavat ja luovat esityksen itselleen. Ulkopuolisia katsojia ei ole. Suuri Koralliriutta sopii kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille. Erityistä harjaantuneisuutta ei tarvita. Tapahtumaa seuraa lisäksi kaikille avoin hiljainen mielenosoitus, jossa korallit ilmaisevat huolensa merten tilasta.

Hyppää rohkeasti mukaan vedenalaiseen maailmaan ja ota mukaan kummipoika, siskontyttö, isoäiti, vaari, serkku, naapurin täti tai vaikka oma isä tai äiti.

Suuri Koralliriutta Kanneltalossa lauantaina 29.9. klo 11-15, Kanneltalon auditoriossa.
Vedenalainen mielenosoitus lauantaina 29.9. klo 15-16, mielenosoitus lähtee Kanneltalon auditoriosta.

Esitys soveltuu 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille ja aikuisille. Alle 10-vuotiaat osallistuvat aikuisen seurassa. Esitys on maksuton. Osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 26.9. mennessä.
Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@toisissatiloissa.net

Työryhmä: Eeva Kemppi, Kati Korosuo, Anu Nirkko, Sanni Priha sekä valosuunnittelija Janne Björklöf.
Äänisuunnittelu & musiikki Kontulassa: Esa Ruoho / Lackluster.
Lavastuksen konsultaatio: Annika Saloranta.
Toisissa tiloissa tuotanto: Työryhmä, Jenni Kokkomäki ja Kampnagel.

Esitys toteutetaan yhteistyössä Kanneltalon kanssa. Suuri Koralliriutta on Toisissa tiloissa -kollektiivin ja Kampnagelin yhteistuotanto.