2018-04-21 Suuri Koralliriutta feat. Esa Ruoho, Kontulan Nuorisotalo, Helsinki, Finland

Koralliriutta

Event

Event name
Suuri Koralliriutta
Date
Artists
Esa Ruoho

Venue

Venue name
Kontulan Nuorisotalo
Address

Ostostie 4
00940 Heslinki
Finland

Description

Gig type
Uncategorizable

TOISISSA TILOISSA on helsinkiläinen esitystaiteen kollektiivi, jonka missiona on kehittää ruumiillisia harjoitteita, joiden avulla ihmiset pääsevät kontaktiin ei-inhimillisten olemis- ja kokemusmuotojen kanssa, eli vierailemaan "toisissa tiloissa". Suuri Koralliriutta -ympäristötilataide-esitys on kaiken ikäisille tarkoitettu osallistava ja kokemuksellinen tapahtuma, jossa esitykseen osallistujat ovat samaan aikaan katsojia ja tekijöitä. Tervetuloa ensi-iltaan ja kevään ainoaan Suomen esitykseen!

Huom! Esitykseen pääsee ainoastaan ennakkoilmoittautumalla. https://www.facebook.com/events/1890656450967494/

Esityksen yhteydessä toteutetaan myös kaikille avoin vedenalainen mielenosoitus, sunnuntaina 22.4. Kontulassa.

TOISISSA TILOISSA is a famous collective operating in the field of performance arts, focusing to develop physical exercises that allow people to come into contact with non-human essence and experience, i.e. by visiting other places a.k.a. toisissa tiloissa. A Great Barrier Reef is an eco-concerned show for all ages and inclusive events in which participants are simultaneously spectators and creators. The show on Saturday 4/21 is the only show in Finland this spring.

Notice that you need to book yourself into the show beforehand via this link:
https://www.facebook.com/events/1890656450967494/

Besides the show itself, also an underwater demonstration will be held in Kontula, on Sunday 4/22.

#toisissatiloissa #suurikoralliriutta #openingnight #ecoshow #silentdemonstration #greatbarrierreef #kontulaelectronic2018 #kontulaelectronic

Suuri Koralliriutta on helsinkiläisen Toisissa tiloissa -esitystaidekollektiivin vuoden 2018 pääteos, joka saa ensi-iltansa huhtikuussa Kontulassa ja toukokuussa Hampurissa. Kutsumme kaikenikäiset ihmiset mukaan seikkailemaan yhdessä Koralliriutalle. Yhteinen tehtävämme on pitää Suuri Koralliriutta elossa!

Australian rannikolla sijaitseva Iso Valliriutta on maailman suurin, ainutlaatuinen ja uhanalainen ekosysteemi. Suuri Koralliriutta -esitys on mahdollisuus vierailla koralliriutalla lentämättä kauas. Tässä kokemuksellisessa ja osallistavassa esityksessä muodostamme yhdessä osallistujien kanssa koralliriutan ja sen eliöyhteisön. Kokemusta tukevat mielikuvitukselliset valot sekä paikallisen muusikon, Kontulassa Esa Ruohon alias Lacklusterin, elektroninen musiikki. Näin syntyy elävä veistos ja alati muutoksessa oleva koreografia. Esityksen osallistujat ovat samaan aikaan katsojia ja tekijöitä, eli he muodostavat ja luovat esityksen itselleen. Ulkopuolisia katsojia ei ole. Nelituntinen tapahtuma koostuu työpajasta, lounaasta ja yhdessä luotavasta esityksestä. Tapahtumaa seuraavana päivänä järjestetään hiljainen mielenosoitus, jossa korallit ilmaisevat huolensa merien tilasta.

Hyppää rohkeasti mukaan vedenalaiseen maailmaan ja ota mukaan kummipoika, siskontyttö, isoäiti, vaari, serkku, naapurin täti tai vaikka oma isä tai äiti.

Suuri Koralliriutta -teoksen Suomen ensi-ilta on Kontula Electronic -festivaalilla lauantaina 21.4. klo 11. Vedenalainen mielenosoitus järjestetään sunnuntaina 22.4. klo 15. Esityspaikkana ja mielenosoituksen lähtöpisteenä toimii Kontulan nuorten toimintakeskus Luuppi.

Esitys on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 18.4. mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@toisissatiloissa.net. Mielenosoitukseen ei ennakkoilmoittautumista tarvita.

Työryhmä: Eeva Kemppi, Kati Korosuo, Kaisa-Liisa Logrén, Sanni Priha sekä valosuunnittelija Janne Björklöf
Äänisuunnittelu & musiikki Kontulassa: Esa Ruoho
Lavastuksen toteutus: Annika Saloranta
Toisissa tiloissa tuotanto: Työryhmä, Jenni Kokkomäki ja Kampnagel

Suuri Koralliriutta on Toisissa tiloissa -kollektiivin ja Kampnagelin yhteistuotanto. Helsingin esitys toteutetaan yhteistyössä Mad House Helsingin sekä Kontula Electronicin kanssa. Kampnagelissa teos on osana Dangerous Minds -festivaalia, ja sitä tukevat tukevat Elbkulturfonds (Kulturbehörde Hamburg), Finnland Institut ja TINFO.

Saksan ensi-ilta on Dangerous Minds -festivaalilla (Kampnagel, Hampuri): esitykset lauantaina 26.5. klo 13 ja sunnuntaina 27.5. klo 11 sekä vedenalainen mielenosoitus maanantaina 28.5. klo 15.

Lisätietoja: info@toisissatiloissa.net / 0409635442
http://toisissatiloissa.net/

Media